Over ons

Impexbuildeds BVBA is een Europese trading company opgericht in 2003 met als hoofdactiviteit productie en verkoop van afwerkingsmaterialen voor de bouw, met name vloer-en wandtegels en mozaïek vanuit het Verre Oosten en Zuid-Europa (Italië en Spanje).

Met meer dan twintig jaar ervaring in deze markt staan de merknamen Casa tiles en Q Ceram garant voor keramische kwaliteitstegels aan competitieve prijzen, aangevuld met correcte service en continuïteit.

In mozaïek bieden we een uniek pakket aan: ruime voorraad, marketing rond geregistreerde merknamen, scherpe prijzen en een uitstekende service. Zo zijn onze merken Aqua Color en Deco luce bekende namen geworden in deze trendy markt.

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe producten en gebruik van de modernste technologieën, blijft ons marktaandeel in Europa jaarlijks verder groeien.

Sinds eind 2014 hebben we nu ook onze eigen productie in Italië onder meer voor de Amazon serie en de Micro Mosaico mozaïeken.

Daarnaast draaien wij ook volle producties in Spanje.

In 2016 zijn wij gestart met een nieuw verhaal. Dit was de geboorte van ons 4e merk: Sottocer ®, waarbij we inspelen op de laatste nieuwe trends in het vintage gebeuren. Wij produceren hier zowel vloer- als wandtegels en brengen deze heel conceptmatig op de markt.

Product development in tiles and mosaics
Project advice and support
Central warehouse in Western Europe
Availability- 48 hours service
Personal touch
Customized service
Production : China & Europe